Jetts Fitness opent vierde vestiging in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen vrijdag 23 juni opende Jetts Fitness in Tilburg.  Dit is de vierde vestiging voor de formule in Nederland. Binnenkort zal de vijfde vestiging geopend worden in Eindhoven-Woensel. De Nationale Franchise Gids was ter plaatse en sprak met franchisegever Tristan Goc.

Volgens franchisegever Tristan Goc zijn de meeste vestigingen momenteel nog in eigen beheer geopend, afgezien van één. “We wilden eerst een degelijke basis neerzetten voordat we het franchise concept gingen uitrollen. We moeten wel een sterk concept kunnen presenteren”, aldus Goc.

De club in Tilburg is gelegen op een bedrijventerrein. Men gaat met een trap omhoog richting een open ruimte waar men op 250 vierkante meter kan fitnessen. “We wijken af van de traditionele ruimtes vol met apparaten. Onze leden doen veel oefeningen met vrije gewichten, lichaamsgewicht en veel beweging. Het nieuwe fitness”, aldus Goc.

Australiëjetts-3

De franchise formule is afkomstig uit Australië, waar fitness zelfs nog meer in de cultuur verweven is, als in Nederland. De formule heeft daar 25 geopende clubs. Merendeels beheerd door franchisenemers. De enige franchisenemer van Jetts in Nederland is dan ook afkomstig uit Australië, en beheert daar tevens een club.

24 uur

Jetts biedt net als concurrenten Anytime Fitness en Snap Fitness ook een 24-uurs concept aan. Leden kunnen op ieder moment van de dag komen trainen. “We willen deze mogelijkheid graag bieden aan onze leden. We zien het niet als een groot selling point, we wijken in onze methodiek erg af van de andere aanbieders

. Bij ons bindt een sporter zich niet aan een contract. Kan ieder moment opzeggen, zonder extra kosten. We bieden veel vrijheid. Ook het 24-uurs concept sluit hier goed bij aan.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.