Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johan Hofman Grando-franchisenemer van het jaar 2017

Afgelopen week is Johan Hofman van Grando Naaldwijk uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar 2017. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst met alle Grand-franchisenemers, die di jaar werd gehouden in restaurant Zuiver te Utrecht, werd Johan Hofman gefeliciteerd met de titel.

“Door zijn uitmuntend resultaat en door middel van de positieve veranderingen die hij heeft doorgevoerd, heeft hij echt een verschil gemaakt met zijn team, proficiat!” Aldus Jean-Paul Hagen, directeur van Grando Retail. “Dit jaar hebben we nog meer geprobeerd om de klant centraal te stellen, dit heeft Johan zeer goed doorgevoerd met zijn team. Door zijn positieve instelling en bereidheid om veranderingen door te voeren, heeft hij laten zien vooruitstrevend te zijn en vooruit te willen met het Grando concept.”

Johan Hofman is erg enthousiast en verrast met het winnen van deze prijs. Op het podium in Utrecht vertelt hij: “Ik ben enorm trots dat ik al zo lang bij deze club met enthousiaste Grando ondernemers zit. We hebben er allemaal hard voor geknokt om er weer een succesvol jaar van te maken en dat is zeker gelukt.”

×