John Huisman nieuwe franchisenemer De Seniorenkrant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Seniorenkrant is een gratis regionale krant voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen. Sinds april jl. geeft John Huisman De Seniorenkrant uit in Uden en omgeving.

Vanaf het eerste moment dat de heer Huisman contact opnam was het contact direct goed: ‘’Door de passie van Arjen de Jong (franchisegever Seniorenkrant) en de aanvullende informatie die daarop volgde nam mijn enthousiasme alleen maar toe. Centraal is alles ook goed geregeld. Denk daarbij aan de opmaak, de verspreiding en de richtlijnen van de krant. Het (in)werken gebeurt met een digitaal bestand, maar ook de administratieve en fiscale ondersteuning is goed geregeld. De Seniorenkrant helpt niet alleen bij verkoop van advertenties in mijn regio maar levert mij ook interessante content.

Aantrekkelijk vind ik het sterke concept in combinatie met de nadruk op de doelgroep 50 plus, verder heb ik grote mate van vrijheid en handelen in eigen regio. Ik ben de uitgever, ik zie het echt als mijn krant.’’

 

Wilt u ook ondernemer worden bij de Seniorenkrant? Vraag dan hier geheel vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.