Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny Burgers Company opent binnenkort in Almere

Medio februari opent Johnny’s Burger Co. zijn eerste vestiging in Almere. Franchisenemers van de nieuwe vestiging zijn Vincent & Zina Engelbrecht.

Over Johnny’s Burger Co.

“Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees”, aldus franchisegever Tarek Cherkawi.

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Inmiddels heeft de keten 21 vestigingen in Nederland.

Nieuwe franchisenemers

Nieuwe franchisenemers Vincent & Zina Engelbrecht vertellen: “Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in het restaurant. Niemand zit te wachten op een kleffe hap. Daarom doen we er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers te bouwen en ze zo goed mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen. Ons assortiment bestaat onder andere uit de Texas BBQ burger, Veggie burger en Chicken burger. Ook worden er diverse kipproducten, snacks, hotdogs en sinds kort spareribs verkocht. De producten zijn online te bestellen via johnnys.nl of af te halen bij ons in de winkel”.

‘Met de opening van de nieuwe vestiging aan de Globeplein 66 te Almere, zal er een openingsactie plaatsvinden’. Nieuwe bezoekers kunnen 2 uur lang gratis hamburgers afhalen. Johnny’s Burger Almere-Buiten zal medio februari haar deuren openen.

×