Johnny’s Burger breidt uit, lanceert webshop en opent eigen groothandel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Johnny’s Burger

“We hebben een enorm goed jaar achter de rug. We zijn qua filialen, qua bedrijfsvoering en qua omzet flink gegroeid”, aldus Quirinus Bogaarts Marketing Manager bij Johnny’s Burger Co. De Nationale Franchise Gids sprak met hem over de ontwikkelingen die de foodformule het afgelopen jaar doormaakte.

De teller van het aantal vestigingen van de franchiseformule staat momenteel op 14 en daar komen binnen 3 maanden nog 5 vestigingen bij. Johnny’s Burger maakte het afgelopen jaar een aantal ontwikkelingen door. Zo opende de hamburgerketen een eigen groothandel, lanceerde het een webshop voor franchisenemers en een eigen DTP platform. “We zijn hard op weg om binnen de foodbranche een bekende speler te worden”, aldus Bogaarts.

Naast deze ontwikkelingen opent Johnny’s Burger half november ook haar eerste restaurant. “Het wordt een echt familierestaurant waar gasten terecht kunnen voor de vertrouwde burgers, maar het aanbod wordt aangevuld met friet, milkshakes, koffie en extra hamburgers”, aldus Bogaarts.

Johnny’s Burger neemt volgend jaar ook weer deel aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! op 6 & 7 april 2017. “De keuze om weer deel te nemen aan deze beurs was voor ons snel gemaakt. We hebben vorig jaar ook deelgenomen en daar twee franchisenemers uit gehaald.”

Naast de beurs en het platform van De Nationale Franchise Gids haalt de formule ook veel franchisenemers uit het openen van nieuwe vestigingen. “Uit het openen van nieuwe vestigingen halen we toch altijd wel zo’n twee tot vijf geïnteresseerde kandidaten. Toch zijn we nog altijd op zoek naar geschikte ondernemers en geschikte locaties. Het vinden van de juiste locatie is vaak nog lastiger dan het vinden van de juiste ondernemer”, aldus Bogaarts.

Voor de verdere expansie van Johnny’s Burger is de formule op zoek naar ondernemers. Wilt u meer informatie over het franchisen bij Johnny’s Burger klik dan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.