Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co. lanceert nieuwe website

Johnny’s heeft onlangs haar website grondig vernieuwd, met de nadruk op een soepele en verbeterde user experience. Samen met IT-Reklame en Sides heeft de creative director van Johnny’s, Walime Bellai, gewerkt aan de ontwikkeling en opmaak van de website. Het resultaat is een site die is ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid en een hogere conversie. Tijdens de openbare testfase is de conversie op de website gestegen met een indrukwekkende 53%.

Een belangrijk onderdeel van de customer journey van Johnny’s is het nieuwe Cash Points loyaliteitsprogramma. Klanten kunnen door verschillende acties, zoals het aanmaken van een account of het bestellen van een burger, punten verdienen die ze kunnen inwisselen voor cashkortingen.

De vernieuwde user experience van Johnny’s Burger Co is een belangrijke stap naar een betere bediening van klanten. Franchisenemers kunnen volop profiteren van de vernieuwde digitale aanwezigheid en het loyaliteitsprogramma. De vernieuwde website is te vinden op johnnys.nl

In het kort biedt de vernieuwde website van Johnny’s Burger Co bewijs van hun toewijding om de beste ervaring te bieden aan hun klanten. Dit is bereikt door aandacht te besteden aan de user experience en het lanceren van een nieuw Cash Points loyaliteitsprogramma.

Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke Franchise als iets voor jou? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×