Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co. opent de deuren van haar 48ste filiaal in Amsterdam Oost

Johnny’s Burger Co. gaat een nieuw filiaal openen in Amsterdam Oost. De hamburger bezorgketen, die in het hele land 47 filialen heeft, breidt hiermee haar aanwezigheid in de hoofdstad verder uit.

Het nieuwe filiaal van Johnny’s burger company zal zich vestigen aan de Veemarkt 74 en zal een divers aanbod van burgers aanbieden, waaronder de American Classic en de Plant-Based Classic. Daarnaast zullen er ook diverse soorten friet en bijgerechten beschikbaar zijn voor bestelling.

De keten is bekend om haar verse ingrediënten en de mogelijkheid om een burger te toppen met extra’s. Bovendien wordt de bezorging snel en efficiënt verzorgd, wat het een populair alternatief maakt voor een bezoek aan een fastfoodrestaurant.

Met de opening van het nieuwe filiaal in Amsterdam Oost, is Johnny’s Burger Co. nog toegankelijker voor Amsterdammers. De openingstijden van de nieuwe vestiging zijn van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 23:00 uur.

Johnny’s Burger Co. is ook trots op hun duurzaamheid. Ze maken gebruik van verse ingrediënten, recyclebare verpakkingen en zijn continu op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het lokale aspect door speciale burgers aan te bieden gemaakt met lokale producten.

Medio februari zal Johnny’s burger company in Amsterdam Oost haar deuren openen voor liefhebbers van hamburgers.

Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke Franchise als iets voor jou? Ga met ons het gesprek aan om te zien welke gebieden in de randstad en andere delen van Nederland nog beschikbaar zijn!

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×