Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co. opent in Barendrecht, Zaandam en Apeldoorn

Johnny’s Burger Co. gaat nog eens uitbreiden met drie nieuwe vestigingen in Barendrecht, Zaandam en Apeldoorn. Inmiddels telt de formule 32 vestigingen in Nederland en België en is het de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Uniek aan Johnny’s Burger Co. is dat het vlees 100% halal en tot aan de boer traceerbaar is.
Barendrecht

Het duo Nibar en Mohsin zagen een kans om een vestiging in Barendrecht te openen. Nibar kwam uit de telecomwereld en Mohsin had net zijn opleiding aan de universiteit van Tilburg afgerond. Beiden waren al bekend met het concept van Johnny’s Burger Co. en zochten een nieuwe uitdaging in de horeca. ‘’De combinatie van kwalitatief eten en het halal concept heeft ons ervan overtuigd om een Johnny’s te openen. Ons doel is om de mensen in Barendrecht te voorzien van heerlijke gerechten, juiste service en hiermee een begrip te worden in deze omgeving’’ aldus Mohsin. De nieuwe vestiging zal openen medio april en bevindt zich op Havenhoofd 11 met een mooi terras en grenst mooi aan het water.

Zaandam

Ramona en Atef zijn al trotse eigenaren van een goedlopend vestiging in Purmerend. Dit is ook de reden dat zij er graag nog een wilden openen. ‘’Wij zijn jaren geleden met Tarek in contact gekomen, wij waren een van de eerste vestigingen en hadden een ‘shop in shop’ concept in Purmerend. Dit hebben wij tot en met vorig jaar gedaan en per 14 juli 2020 zijn we als alleenstaande vestiging Purmerend begonnen in het centrum van Purmerend’’ aldus Ramona.

Door de groei in zowel omzet als personeel hebben Ramona en Atef de mogelijkheid gekregen om een nieuwe vestiging te openen in Zaandam. Ramona heeft er het volste vertrouwen in dat ook in Zaandam Johnny’s Burger Co. een goed concept is. ‘’Door onze ervaring in de horeca geloven we dat het ons hier ook zeker zal gaan lukken om een goede omzet te gaan genereren, zeker doordat we geloven in het concept van Johnny’s’’, aldus Ramona. De vestiging Zaandam gaat zich vestigen op de Zuiddijk 45 en zal medio april openen.

Apeldoorn

Yusuf is geen onbekende met het concept van Johnny’s Burger Co. Hij runt al drie vestigingen in Alkmaar, Den Helder en Den Haag Scheveningen en gaat nu een nieuwe vestiging openen in Apeldoorn. Deze nieuwe vestiging zal eind mei zijn opwachting maken in Apeldoorn.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Johnny’s Burger Co.![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×