Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co. opent nieuwe vestiging in Breda

Johnny’s Burger Co. heeft op 1 juli haar eerste vestiging in Breda geopend. De nieuwe vestiging bevindt zich op de Haagdijk 133 en is elke dag geopend van 16:00 tot 22:00. De nieuwe eigenaar Ömer vertelt razend enthousiast te zijn met zijn eerste Johnny’s Burger Co. vestiging.

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Inmiddels heeft de keten 25 vestigingen in Nederland. Ze maken hun burgers van 100% traceerbaar rundvlees, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Eén van de unieke kenmerken van Johnny’s Burgers Company is dat het vlees gegarandeerd Halal is, waardoor de doelgroep groter is dan andere formules. De uiteindelijke doelstelling is om in 2020 ongeveer 30 vestigingen te hebben en daarna uit te groeien naar landelijke dekking.

“Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees”, aldus franchisegever Tarek Cherkawi.

Reactie Ömer

De nieuwe eigenaar Ömer vertelt razend enthousiast te zijn over zijn nieuwe vestiging in Breda. De vestiging is geopend voor afhaal en bezorgen, hierbij komt wel het een en ander kijken: ‘’Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in het restaurant. Niemand zit te wachten op een kleffe hap. Daarom doen we er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers te maken en ze zo goed mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen.’’

Openingsactie

Met de opening van de nieuwe vestiging aan de Haagdijk 133, lanceert Johnny’s Burger Company ook een openingsactie. De franchiseformule gaat 200 burgers uitdelen aan de zorginstellingen in de buurt van de vestiging.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Johnny’s Burger Co.? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×