Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Co. opent vestiging in Delft

Johnny’s Burger heeft onlangs een vestiging in Delft geopend aan de Binnenwatersloot 19. Het is een mijlpaal voor de formule, hiermee namelijk de 30e vestiging in 5 jaar tijd geopend. De nieuwe franchisenemer Mohammad Abu Rashed is erg enthousiast over zijn vestiging. Hiermee opent hij zijn tweede vestiging van de formule.

Johnny’s Burger Company is een snel groeiende hamburger take away & delivery formule in Nederland. De formulemaakt hun burgers van 100% traceerbaar rundvlees, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Eén van de unieke kenmerken van Johnny’s Burgers Company is dat het vlees gegarandeerd Halal is, waardoor de doelgroep groter is dan andere formules. De doelstelling van Johnny’s Burger was om eind 2020 30 vestigingen te hebben en dit doel is hiermee behaald.

“Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees”, aldus franchisegever Tarek Cherkawi.

De nieuwe locatie ligt middenin het centrum van Delft. De nieuwe franchisenemer Mohammad Abu Rashed zegt: ‘’Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in het restaurant. Niemand zit te wachten op een kleffe hap. Daarom doen we er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers te bouwen en ze zo goed mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen.’’ Met de opening van de nieuwe vestiging, lanceert Johnny’s Burger een studentenactie.

[box]Wil jij ondernemen bij Johnny’s Burger Company? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×