Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company bouwt in Scheveningen

Vanochtend heeft franchisegever Tarek Cherkawi van Johnny’s Burger het startschot gegeven voor de bouw van een volwaardige vestiging aan de jachthaven in Scheveningen. Voor de nieuwe vestiging is Johnny’s Burger Company op zoek naar een ondernemer.

“Ik heb grote verwachtingen van deze locatie: direct gelegen aan de jachthaven van Scheveningen, na bij de gerenoveerde pier, het overdekte winkelcentrum. De locatie is een echte blikvanger met veel passanten”, aldus Cherkawi.

Op zoek naar een ondernemer

In het exclusieve verzorgingsgebied wonen bijna 150.000 met relatief veel jonge huishoudens. Volgens planning wordt de vestiging medio maart a.s. turn key opgeleverd. De locatie is beschikbaar voor een ondernemer.

Cherkawi: “De vestiging wordt kant-en-klaar opgeleverd, de ondernemer kan meteen van start. De ondernemer staat er zeker niet alleen, wij geloven in samenwerkend ondernemen: wij verzorgen een uitgebreide starterstraining, een marketingcampagne en ook na de opening zijn wij voortdurend stand by. Ook zorgen wij voor een spetterende opening. Een goede start is altijd erg belangrijk.”

Totale kosten voor de ondernemer bedragen € 80.000, hier kan een belangrijk deel via de bank of crowdfunding worden gefinancierd. Cherkawi: “Een eigen vermogen van € 30.000 a € 40.000 is meestal al voldoende.”

×