Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company breidt uit naar Oss in voorjaar 2022

In het voorjaar van 2022 opent Johnny’s Burger Company een nieuwe vestiging in Oss. De nieuwe vestiging in Oss opent zijn deuren eind maart/begin april. Hierdoor groeit het aantal vestigingen in Noord-Brabant naar zes.

De nieuwe vestiging van Johhny’s Burgers Company is gevestigd aan de Burgwal 24-26 in Noord-Brabant. Een locatie in een winkelstraat, waar men naar verwachting vanaf eind maart/begin april gebruik kan maken van de burger-bezorgformule van Johnny’s Burgers Company.

Het aantal vestigingen van Johnny’s Burger Company in Noord-Brabant blijft groeien. Ook in de rest van Nederland neemt het aantal vestigingen van Johnny’s Burger Company toe, dit is de gewenste richting van Johnny’s Burger Franchising.

Met het oog op 60 operationele vestigingen in Nederland vóór het einde van 2022, werkt Johnny’s graag samen met enthousiaste ondernemers.

Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke franchise als iets voor jou? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij de formule.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×