Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company opent 20e vestiging in Roosendaal

Johnny’s Burger Company opent maandag 29 januari een nieuwe vestiging in Roosendaal. De 20e vestiging van de burgerformule komt aan de Nieuwe Markt 88, in het centrum van de stad. De winkel wordt gerund door franchisenemer Abdel Addoukali: “Ik ben heel erg trots dat ik mijn eigen Johnny’s Burger vestiging kan openen!”

Op zaterdag 3 februari deelt Johnny’s tussen 15.00 en 17.00 uur gratis hamburgers uit op de Nieuwe Markt. Zo kunnen de inwoners van Roosendaal kennis maken met de “American Style” burgers van Johnny’s Burgers Company. Voor de mensen die niet kunnen wachten, kunnen zij vanaf maandag 29 januari al terecht voor take-away en delivery. De deuren zijn iedere dag van 15.00 tot 22.00 uur open. In het weekend sluit Johnny’s om 23.00 uur.

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de  eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee is ontstaan tijdens een vakantie van oprichten Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd met dit concept. De franchiseformule telt inmiddels twintig vestigingen, voornamelijk actief in de randstad.

×