Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company opent 40ste franchise in Leeuwarden

Paddy (22) en Tommy (19) van Hes openen begin mei de 40ste Johnny’s Burger Company vestiging. De vestiging bevindt zich aan de Verlengde Schrans 16 in Leeuwarden.

De broers Paddy en Tommy zijn beiden op jonge leeftijd begonnen bij New York Pizza Leeuwarden. Het duo stapte gezamenlijk het bedrijf binnen als bezorgers. In de loop van de jaren zijn Paddy en Tommy doorgegroeid naar een functie binnen het management.

Nieuwe uitdaging

Na een aantal jaren met veel plezier binnen het bedrijf werkzaam geweest te zijn waren de franchisenemers toe aan een nieuwe uitdaging. Via de Nationale Franchise Gids startte de broers een onderzoek naar de franchisemogelijkheden binnen Nederland. Via dit platform kwamen Paddy en Tommy voor het eerst in aanmerking met franchiseformule Johnny’s Burger Company. Op deze manier kwamen de broers in contact met het management waarnaar al snel duidelijk werd dat Johnny’s Burger Company veel potentie heeft in het noorden van het land.

Opening 40ste vestiging

Kort daarna werd alles in gang gezet. Het resultaat is de opening van de 40ste vestiging van Johnny’s Burger Company in Leeuwarden medio mei. De franchiseformule heeft potentie om meerdere vestigingen te openen. Hiermee is de eerste stap gezet van de expansie in het noorden van het land.

Paddy en Tommy zijn klaar voor de start van avontuur in Leeuwarden. “Wij kijken ernaar om samen het groeiende concept van Johnny’s Burger Company in Leeuwarden te introduceren en hier een succes van te maken,” aldus de broers.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×