Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company opent 45ste vestiging

Na het openen van de gloednieuwe vestigingen in Rotterdam en Voorhout, breidt de burgerketen uit naar Utrecht in een korte tijd. Met de opening van de 45ste vestiging behoudt Johnny’s Burger Company het hoge tempo.

De wens om een gloednieuwe vestiging in Utrecht te openen was er erg lang. Het heeft even geduurd maar Johnny’s Burger Company heeft eindelijk de geschikte locatie kunnen vinden. “Op de Potterstraat 22 vonden we de perfecte locatie met veel traffic en veel zichtbaarheid in een drukbevolkte deel van het centrum in Utrecht.” Aldus een woordvoerder van Johnny’s Burger Co.

Medio augustus opent Johnny’s Burger Company in het centrum van Utrecht, waar men de made-to-order en American style burgers kan proeven. Naast deze handgevormde rundvleesburgers gemaakt van 100% halal rundvlees kunnen reizigers en Utrechters onder andere ook verse wraps, sides, pizza’s en hotdogs bestellen.

De locatie in Utrecht wordt de 45ste vestiging van johnny’s Burger Company in Nederland. Naast een sterke vertegenwoordiging in de randstad en Noord-Brabant, wordt de dekking van de bezorgformule nu ook steeds meer uitgebreid naar het midden van het land.

Om de kwaliteit van service en product te waarborgen en de enorme vraag naar bezorging aan huis bij te benen, anticipeert Johnny’s Burger Company samen met daadkrachtige ondernemers om te zien waar de beste kansen liggen. Klinkt een eigen vestiging openen met de expertise van een landelijke Franchise als iets voor jou? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×