Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company opent vestiging in Amstelveen

Johnny’s Burger Company heeft begin mei haar eerste vestiging in Amstelveen geopend. De nieuwe vestiging bevindt zich op Augustinuspark 18 en is elke dag geopend van 12:00 tot 22:00. De nieuwe eigenaar Habib vertelt razend enthousiast te zijn met zijn eerste Johnny’s Burger Company vestiging.

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Inmiddels heeft de keten 24 vestigingen in Nederland. Ze maken hun burgers van 100% traceerbaar rundvlees, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Eén van de unieke kenmerken van Johnny’s Burgers Company is dat het vlees gegarandeerd Halal is, waardoor de doelgroep groter is dan andere formules. De uiteindelijke doelstelling is om in 2020 ongeveer 30 vestigingen te hebben en daarna uit te groeien naar landelijke dekking.

“Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees”, aldus franchisegever Tarek Cherkawi.

Reactie Habib

De nieuwe eigenaar Habib verteld razend enthousiast te zijn over zijn nieuwe vestiging in Amstelveen. De vestiging is geopend voor afhaal en bezorgen, hierbij komt wel het een en ander kijken: ‘’Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in het restaurant. Niemand zit te wachten op een kleffe hap. Daarom doen we er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers te maken en ze zo goed mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen.’’

Openingsactie

Met de opening van de nieuwe vestiging aan het Augustinuspark 18, lanceert Johnny’s Burger Company ook direct een openingsactie. De franchiseformule gaat 200 burgers uitdelen aan de zorginstellingen in de buurt van de vestiging. Johnny’s Burger Company Amstelveen heeft begin mei haar deuren geopend.

[box]Wil je meer weten over Johnny’s Burgers Company? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×