Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger en Domino’s Pizza delen pand in Apeldoorn

Johnny’s Burger Co. opent binnenkort een vestiging in Apeldoorn. Onlangs was er al nieuws over een nieuwe Domino’s Pizza die zal vestigen in Apeldoorn. De twee formules zullen het pand gaan delen. Domino’s Pizza zal intrekken op de Stationsstraat 158 en Johnny’s Burger Co. op 158A (de rechterhelft van het pand).
Nieuw in Apeldoorn

Apeldoorn kent momenteel al vier Domino’s Pizza vestigingen. Johnny’s Burger is nog een nieuwe formule voor de stad. Het wordt de 29e vestiging van de formule. Men kan terecht bij de Nederlandse formule voor diverse producten zoals hamburgers, friet, wraps, hotdogs en spare ribs. De franchisenemer, Yusuf Simsek, heeft meerdere vestigingen in Den Helder, Alkmaar en Scheveningen. De Domino’s Pizza vestiging heeft als doel om midden mei te openen. Yusuf hoopt zich hier bij aan te kunnen sluiten met de Johnny’s Burger Co. vestiging.

Over Johnny’s Burger Co.

Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland.  Hun productieproces en bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en is 100% halal. Johnny’s Burger Co. is nog op zoek naar franchisenemers. Bij interesse kunt u het onderstaande formulier vrijblijvend invullen voor meer informatie.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Johnny’s Burger Co.[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×