Johnny’s Burger kiest voor camera observatie BM Security

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Johnny’s Burger Co
Franchiseformule Johnny’s Burger Co. heeft voor al haar vestigingen gekozen voor de camera oplossing van BM Security & Panasonic Cameramanager.

“In al mijn vestigingen heb ik gekozen voor digitale camera’s van BM Security. Groot voordeel is dat ik geen DVR recorder hoef te kopen voor de opslag van de beelden en de camera beelden live kan ontvangen via mijn smartphone, tablet of laptop. Voor enkele tientjes per maand kan ik weer rustig slapen”, aldus Tarek Cherkawi, franchisegever van Johnny’s Burger Co. “Ik vind het ideaal dat ik nu in één oogopslag de actuele situatie in iedere winkel kan zien: zijn er klanten?, wie zijn er aan het werk?, enzovoort.”

BM Security kan al diverse franchise organisaties tot zijn klanten rekenen, waaronder Bakker Bart, Fietswereld en Johnny’s Burger Co. en Dreamcycles. Directeur BM Security Chokote: “Door hoge kosten bij het gebruik van traditionele camera observatie is beveiliging voor veel retailers niet haalbaar. Onze alles-in-1 oplossing maakt camera observatie bereikbaar, betaalbaar en bruikbaar voor iedereen, altijd en overal. Door de beelden online op te slaan en de camera’s te beheren in de cloud, hebben de klanten van BM security altijd en overal toegang tot de camerabeveiliging.  

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.