Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger opent deze week drie vestigingen

“Dit is voor mij een droom die uitkomt” oprichter en directeur Tarek Cherkawi van Johnny’s Burger Co. Tarek startte in Leiden zijn eerste Johnny’s, het eerste Burger Delivery concept van Nederland. Dat bleek een gat in de markt waarop Tarek besloot over te stappen op franchise. “Door succes te delen kom je veel verder”, vertelt Tarek.

Deze week gaan maar liefst drie nieuwe vestigingen open: in Den Helder, Almere en Hilversum waarmee de formule uitkomt op 24 vestigingen. Daarmee is de in november jl. gecommuniceerde groeidoelstelling nu al gerealiseerd. Op langere termijn mikt Cherkawi op ruim honderd vestigingen.

“Je merkt nu echt dat de naamsbekendheid van Johnny’s enorm is toegenomen. Een groot deel hiervan komt door mond-tot mond reclame. We zijn dan misschien niet de goedkoopste maar op kwaliteit leveren wij nooit in. Onze burgers zijn vers en 100% halal. Dat is en blijft de basis van onze formule. Naamsbekendheid is natuurlijk belangrijk voor onze ondernemers, ook ontvangen we nu veel meer aanvragen van mensen die ook franchisenemer bij ons willen worden.”

Medio april a.s. start Johnny’s Burger ook in Breda en Scheveningen. “Ook hier zitten we op heel goede locaties. In Scheveningen aan de jachthaven en ook in Breda  komen we op een zichtlocatie, in het centrum.”

×