Johnny’s Burger opent vestiging in Krommenie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Johnny burger

Eerder dit jaar startte Johnny’s Burger een crowdfund-campagne om een vestiging aan de Zuiderhoofdstraat 6 in Krommenie te openen. Binnen enkele maanden werd het gewenste bedrag binnengehaald. Bij de opening van de vestiging deelde Johnny’s Burger op 24 april jl. 100 minuten gratis burgers uit.

De nieuwe vestiging wordt gerund door franchisenemer Roland van Leeuwen. Voorheen werkte hij intensief met tennisprofessionals: “Ik ben altijd een ondernemend persoon geweest en sta bekend om mijn creatieve en innovatieve manier van werken. Dit neemt niet weg dat je uiteindelijk in meer of mindere mate afhankelijk bent van je spelers of iets een succes wordt of niet. Coachen tijdens tenniswedstrijden is niet toegestaan. In mijn eigen Johnny’s is dit met het personeel wel mogelijk. Met deze switch ben ik die afhankelijkheid kwijt en komt het voor het grootste deel op mijzelf aan hoe groot het succes zal zijn als ondernemer. Een ondernemingsplan schrijven is voor mij dan ook een logisch iets, want zoals ik in de topsport geleerd heb: ‘Falen in de voorbereiding, is voorbereiden op het falen”,  aldus Van Leeuwen tegen Crowdfundmarkt.

De vestiging is halal gecertificeerd en biedt take away & delivery aan in Krommenie, Wormerveer en Assendelft. Van Leeuwen is van plan om binnen een kort termijn meerdere vestigingen in Noord-Holland en/of West-Friesland te openen.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website