Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s opent 29ste vestiging in Groningen

Noor Al Zubi met rechts franchisegever Tarek Cherkawi

Hamam en Al Zubi en zijn dochter Noor Al Zubi zijn nu voor de tweede dag aan het werk als franchisenemer van Johnny’s Burger Co. in Groningen. Zij zagen hier de kans om een vestiging te openen. ‘’In Groningen zijn er niet veel plekken waar je burgers kunt bestellen, voor ons was daarom de keuze makkelijk gemaakt om juist hier een Johnny’s Burger te beginnen’’, aldus Noor Al Zubi.

Voorheen had de familie een eigen reisbureau en daarom keken ze de afgelopen jaren rond naar een franchiseformule in de reisbranche. Toen maakte de familie al snel de overstap van de reisbranche naar de foodbranche. Drie jaar geleden ontdekten ze al op de franchisebeurs in Nijkerk de kansen die de formule kan brengen. Toen door de coronacrisis de vraag naar reizen sterk afnam hakten zij de knoop door en kozen zij ervoor om franchisenemer te worden.

Opstartfase

‘’Het was voor ons de juiste keuze om de franchisewereld in te stappen. Er was al een menukaart en al een naam en zo was de opstartperiode eenvoudiger’’, zegt Hamam Al Zubi. Johnny’s Burger heeft de familie op verschillende vlakken kunnen helpen. In maart begonnen ze met een maand lange training in Den Haag. Op dit moment loopt er iemand van het hoofdkantoor mee. De franchiseformule leidt de familie van A tot Z op om zo goed mogelijk van start te gaan. Naast de promotie door Johnny’s Burger Co. doen ze zelf ook aan promotie doen door middel van flyers en kortingen. Natuurlijk werd de vestiging ook meteen opgenomen bij op Thuisbezorgd.nl. “Daar komen meteen veel bestellingen uit voort. Omdat wij deel uitmaken van Johnny’s hoeven wij daarvoor een stuk minder te betalen.”

Toch nog een reisbureau

‘Er is nog steeds een wens om naast een vestiging van Johnny’s Burger ook een reisbureau te openen. “Als deze vestiging soepel draait en het reizen na corona weer toeneemt, willen we graag weer een reisbureau openen”, vertelt Hamam. “Ook zien wij kansen om nog vestigingen van Johnny’s te openen in plaatsen als Assen Leeuwarden en Emmen. Daarna kijken we weer verder.’’ Ook willen zij toekomstige franchisenemers van Johnny’s Burger nog wat meegeven. ‘’Durf te investeren en durf de stap te maken!”

[box]Wil je ook ondernemen bij Johnny’s Burger Co.? Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.[/box]
×