Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s opent nieuwe vestiging in Den Bosch

De vertegenwoordiging van Johnny’s Burger Company vestigingen in Noord-Brabant groeit gestaag. Met de nieuwste locatie in Den Bosch naar groeit het aantal vestiging in Noord-Brabant naar vijf.

De nieuwe locatie is in de eerste week van februari voor het eerst opengegaan. Naast een groeiende dekking in de randstad, wordt nu ook Noord-Brabant met Eindhoven, Tilburg, Roosendaal, Breda en nu Den Bosch, een ruim gedekt gebied.

Gelegen aan het Monseigneur van Roosmalenplein 7B, is ook deze locatie strategisch uitgekozen in een samenwerking tussen de ondernemer en Johnny’s Burger Franchising Nederland. Als de eerste vestigingsopening van Johnny’s in 2022, is dit een stap in de richting van het beoogde doel om 60 operationele vestigingen in Nederland te hebben.

Wil jij meegroeien met de snelst-groeiende burger-bezorgformule van Nederland door ook een gloednieuwe vestiging te openen? Ga met Johnny’s het gesprek aan om te zien welke gebieden van Noord-Brabant en andere delen van Nederland nog beschikbaar zijn!

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×