Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s & O’Tacos breidt uit naar Naaldwijk met 53e Vestiging

Franchiseorganisatie Johnny’s & O’Tacos is inmiddels uitgegroeid tot de snelst groeiende hamburgerformule in Europa, met meer dan 50 vestigingen die bekend staan om hun authentieke Amerikaanse smaakvolle burgers en Franse taco’s. Recentelijk kondigden ze niet alleen de uitbreiding van hun assortiment aan met gefrituurde kip onder de naam Chick’N Crisp, maar ook de aanstaande opening van een nieuwe vestiging in Naaldwijk.

In Naaldwijk staat franchisenemer Mohsen op het punt de 53e Johnny’s & O’Tacos vestiging te openen. Mohsen, die al met succes een Johnny’s & O’Tacos vestiging in Wateringen runt, is de drijvende kracht achter deze nieuwe onderneming. Zijn bewezen succes in Wateringen heeft hem gemotiveerd om een tweede vestiging in Naaldwijk te plannen. Mohsen benadrukte: “Wij onderscheiden ons van bestaande ketens door de nadruk te leggen op kwaliteit en het gebruik van 100% halal vlees. Met onze hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. De burgers zijn gemaakt van 100% rundvlees, zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De porties zijn Amerikaans, genereus en helemaal compleet. We hebben veel hamburgerliefhebbers gezien die hun eigen gevecht voerden met de grootste Johnny’s hamburgers van 200 gram,” aldus Mohsen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de modernisering van het pand dat voorheen bekend stond als Toko Naaldwijk. De keuze voor Naaldwijk als locatie voor de 53e vestiging is strategisch, gezien de centrale ligging in het Westland en de groeiende gemeenschap.

De officiële opening van Johnny’s & O’Tacos in Naaldwijk staat gepland voor december. Blijf op de hoogte via de website en sociale media voor meer informatie over de opening. Mohsen en zijn team staan klaar om alle hongerige gasten met open armen te ontvangen.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×