Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s & O’Tacos: Het verhaal van franchisenemer Mohsen Algharib

In augustus 2020 betrad de gedreven ondernemer Mohsen Algharib (31) de wereld van franchising als de trotse franchisenemer van Johnny’s Burger & O’Tacos. Zijn carrière begon als filiaalmanager bij Sushipoint Delft & Dordrecht. Via een vriend, die al franchisenemer was, kwam hij in contact met de franchisevertegenwoordigers van Johnny’s Burger & O’Tacos. Tegenwoordig leidt Mohsen met trots een succesvolle vestiging van Johnny’s Burger & O’Tacos in Wateringen.

Een onderscheidende keuze in franchising

Zijn keuze voor Johnny’s Burger & O’Tacos was doordacht en gebaseerd op de overtuiging dat het concept perfect aansluit bij zijn persoonlijke passie en visie. Met de groeiende vraag naar hoogwaardige bezorgopties voor hamburgers in Nederland, bleek Johnny’s Burger & O’Tacos voor Mohsen de ideale keuze. Het unieke hamburger bezorgconcept, met de nadruk op kwaliteit en 100% halal vlees, sprak hem zeer aan. Door zich te richten op de halal-markt kon hij niet alleen zijn bereik vergroten, maar ook een waardevolle bijdrage leveren aan een groeiende vraag binnen de markt, terwijl hij tegelijkertijd zijn eigen waarden en de behoeften van de gemeenschap vervulde.

Een succesvolle start

De start van zijn onderneming was succesvol dankzij het aantrekkelijke ondersteuningspakket en de trainingen die de franchiseformule bood. Het vertrouwen dat Mohsen nodig had om te slagen, werd versterkt door begeleiding van de franchisevertegenwoordigers, variërend van het vinden van de juiste locatie tot het opzetten van efficiënte operationele processen.

Uitgebreide ondersteuning

Het nauwe contact met het hoofdkantoor en de waardevolle samenwerking maken de franchise voor hem een waardevolle onderneming. Marketingcampagnes, leveranciersrelaties en het delen van best practices met andere franchisenemers worden ondersteund, en regelmatige trainingen en updates dragen bij aan de groei van zijn onderneming.

Uitdagingen en groeiplannen

Natuurlijk waren er uitdagingen, met name in het werven en behouden van gekwalificeerd personeel in een competitieve arbeidsmarkt. Het verrassende aspect was echter hoe snel een loyale klantenkring kon worden opgebouwd. Mensen houden van de producten en keren regelmatig terug, wat de omzet stimuleert. Dankzij de gestructureerde operationele processen van de franchiseformule werden operationele uitdagingen met succes aangepakt.

Mohsen deelt zijn toekomstplannen, waarbij hij op korte termijn streeft naar een groter marktbereik en een uitgebreider klantenbestand. Op de lange termijn is de ambitie om nieuwe vestigingen in verschillende regio’s te openen en de diensten en menu-opties voortdurend te verbeteren om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen.

Tips voor startende franchisenemers

Voor startende franchisenemers adviseert Mohsen grondig onderzoek naar de franchiseformule, zorgvuldige planning en investering in training en ondersteuning. Het belang van openstaan voor feedback en streven naar verbetering wordt benadrukt. Het opbouwen van sterke relaties met medewerkers en klanten wordt als essentieel beschouwd voor succes. Het is tevens van groot belang om een franchiseformule te kiezen die goed bij je past en waar je zelf enthousiast van wordt. Een persoonlijke affiniteit met de gekozen franchise draagt bij aan een succesvolle en bevredigende ondernemerservaring.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×