Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s & O’Tacos opent de 52ste vestiging in Zwolle

 

In het hart van Zwolle opent Johnny’s & O’Tacos binnenkort haar 52ste vestiging. De verwachtingen zijn hooggespannen, en deze nieuwe locatie belooft dé ontmoetingsplek te worden voor liefhebbers van heerlijke en snelle maaltijden.

Franchisenemers Tommy en Paddy zetten succesvol avontuur voort in bruisende stad

Tommy en Paddy, de gedreven franchisenemers achter deze vestiging, zijn geen vreemden in de wereld van Johnny’s & O’Tacos. Na een succesvol avontuur in Leeuwarden, waar ze met open armen werden ontvangen, zetten ze nu hun koers voort in Zwolle. Het duo, dat begon als toegewijde horecamedewerkers, is uitgegroeid tot inspirerende franchiseleiders, dankzij hun zakelijk inzicht, persoonlijke aanpak, en onmiskenbare passie voor de horeca.

De keuze voor Zwolle als locatie is geen toevalstreffer, maar eerder een strategische zet van Tommy en Paddy. Met een scherp oog voor marktontwikkelingen erkennen ze de groeiende vraag naar kwalitatief fastfood in deze bruisende stad. Zwolle, met haar jonge en dynamische bevolking, biedt de ideale omgeving voor een nieuwe Johnny’s & O’Tacos. De stad staat bekend om haar gastvrije gemeenschap die altijd openstaat voor nieuwe smaken en ervaringen. Johnny’s & O’Tacos belooft dan ook een verfrissende toevoeging te worden aan het gastronomische landschap van Zwolle.

Over Johnny’s en O’Tacos

Johnny’s & O’Tacos is een smakelijke samensmelting van Johnny’s Burger Company en O’Tacos in een shop-in-shop model. Johnny’s Burger Company, bekend sinds 2011, heeft zich ontpopt als de snelst groeiende hamburgerketen in Nederland.

Bij Johnny’s Burger Company draait alles om de authentieke Amerikaanse smaak. Ze geloven dat een hamburger pas echt een hamburger is als hij die onmiskenbare smaak heeft. Johnny himself heeft een geheim recept ontwikkeld voor 100% rundvlees, gekruid met enkel natuurlijke kruiden. Het blijft een goed bewaard geheim van Johnny’s Burger Company.

O’Tacos franchise daarentegen biedt een gevarieerd assortiment aan heerlijke producten, perfect om klanten gedurende de hele dag te verwennen. Het pronkstuk op het menu blijft de O’TACOS, verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van M tot GIGATACOS. Bovendien is al het vlees dat ze gebruiken halal gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit.

De voornaamste doelgroep voor deze smaakvolle ervaring zijn de leden van ‘Generatie Y’, dat wil zeggen, jongeren tussen de 12 en 25 jaar oud. Deze generatie, die houdt van muziek, sociale bijeenkomsten met vrienden en actief is op sociale media, staat centraal. Ze genieten niet alleen van lekker eten; ervaringen zijn voor hen minstens zo belangrijk.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×