Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jong ondernemersduo heropent Kwalitaria Presikhaaf

De droom om een eigen zaak te beginnen was er al een tijdje en nu is het eindelijk zover. Op dinsdag 18 augustus jl. heropenden nieuwe eigenaren Cleon Doest (24) en Roy van de Haar (24) Kwalitaria Presikhaaf in het gelijknamige winkelcentrum in Arnhem. “We kunnen niet wachten om de buurtbewoners te verwelkomen”, aldus het jonge ondernemersduo vlak voor de opening. Afgelopen zaterdag werd de opening feestelijk gevierd met gratis friet voor elke gast.
Sfeervolle plek

Beide ondernemers hebben veel vertrouwen in de locatie. “Het is een sfeervolle plek waar je na het winkelen gezellig kunt zitten en bij mooi weer kun je op het ruime terras terecht”, vertelt Roy. Naast het restaurant en terras, biedt Kwalitaria Presikhaaf haar gasten binnenkort ook een bezorgservice aan. “Juist in deze tijd willen we onze gasten ook de mogelijkheid bieden om online te bestellen en thuis van onze gerechten te genieten.” 

Voor het hele gezin

“We willen dat Kwalitaria Presikhaaf een plek is waar je met het hele gezin kunt komen eten”, laat Cleon weten. Het assortiment biedt dan ook voor elk wat wils: van sappige burgers van Hollands MRIJ-rundvlees tot complete maaltijden, snacks en een kindermenu. Wie nieuwsgierig is naar het assortiment kan de gehele week in de cafetaria terecht, want Kwalitaria Presikhaaf is zeven dagen per week geopend. Als het aan de kersverse ondernemers ligt valt er dan nog maar één ding te zeggen: “Kom binnenkort eens gezellig langs!”

×