Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jonge ondernemer maakt droom waar met Kwalitaria Beren

Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Gisteren opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. “Na een grote verbouwing staan we met het team klaar om alle buurtbewoners van de lekkerste gerechten te voorzien.”

Na veel ervaring te hebben opgedaan in het bedrijf van ouders, een combinatie van een cafetaria, café en cateringbedrijf, was het voor Sije snel duidelijk: in de horecabranche voelt hij zich thuis en hij wil zijn eigen cafetaria openen. “Kwalitaria paste perfect bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had”, aldus de jonge ondernemer. “Het concept, met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, onderscheidt zich van de standaard cafetaria.”

Kwalitaria Beren

“De zaak is helemaal verbouwd naar de nieuwste Kwalitaria stijl”, vertelt Sije over het interieur. Het is een frisse zaak geworden met een luxe uitstraling. Er staat een jong en dynamisch team klaar om de lekkerste burgers, friet, menu’s en belegde broodjes klaar te maken. En binnenkort bezorgen we deze gerechten ook bij je thuis in Groningen.”

Om de opening van de zaak te vieren staan er diverse openingsacties op de planning. “Binnenkort organiseren we een gratis frietuurtje voor iedereen. Op onze website en social media pagina’s maken we hier snel meer over bekend.” Eén ding is zeker, de gedreven ondernemer zit vol enthousiasme en hij kijkt ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten: “Wees altijd welkom om gezellig iets te komen eten en drinken.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×