Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jonge ondernemer opent Kwalitaria in Aalten

03 juli 2024

Kwalitaria heeft haar deuren geopend in het Gelderse Aalten, vlak bij de Duitse grens. De 27-jarige ondernemer Mert Yaslar uit Hengelo staat te popelen om de lokale bevolking te voorzien van heerlijke friet, snacks, burgers, maaltijden en meer.

Van Droom naar Realiteit

Mert Yaslar is met zijn 27 jaar een jonge ondernemer, maar zijn ambitie en vastberadenheid zijn indrukwekkend. “Ik heb altijd al gedroomd van een eigen horecazaak,” deelt hij. “Het idee om een Kwalitaria te starten kwam snel in mij op, vooral omdat goede vrienden van mij ook een Kwalitaria runnen en ik daardoor de voordelen van deze formule al snel inzag.” Deze voordelen zijn onder andere het uitgebreide assortiment dat Kwalitaria biedt. “Kwalitaria is meer dan alleen een patatje met een snack. Op onze menukaart staan ook rijkbelegde burgers, frietspecials met een topping en complete maaltijden. Maar ook voor alleen een kopje koffie of een ijsje ben je van harte welkom. Voor iedereen hebben we wel iets,” aldus Mert.

De nieuwe Kwalitaria in Aalten is gelegen aan de Hoekstraat, naast de Albert Heijn. “We hebben een flinke verbouwing achter de rug,” vertelt Mert. “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een sfeervolle plek geworden om te komen eten. Al kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen en binnenkort ook te laten bezorgen.”

Kwalitaria: Natuurlijk de Lekkerste

Kwalitaria, opgericht in 1989, is inmiddels uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland, met meer dan 135 vestigingen. “We zijn trots op ons uitgebreide assortiment dat varieert van friet en snacks tot sappige burgers, salades en milkshakes. En al deze lekkernijen bezorgen we ook bij onze gasten thuis!” zegt Mirjam Boode, een woordvoerder van Kwalitaria. Het merk staat bekend om zijn focus op smaak en duurzaamheid. “Waar mogelijk gebruiken we duurzaam vlees van Hollandse bodem, plofkipvrije kipproducten en verse weidemelk. Ook hebben we vegetarische en vegan opties op onze menukaart,” voegt Mirjam toe.

Franchisen bij Kwalitaria

Voor ambitieuze ondernemers zoals Mert Yaslar biedt Kwalitaria een solide basis om succesvol te starten. Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer maar maak je deel uit van een sterk netwerk. “Onze formule biedt marketingondersteuning, gunstige inkoopcondities, begeleiding en een waardevol netwerk,” legt Mirjam uit. “We zorgen ervoor dat je goed uit de startblokken kan met de begeleiding van onze opstartcoördinator en een spetterende openingscampagne.”

Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek de mogelijkheden om je eigen Kwalitaria te openen en deel uit te maken van deze succesvolle en dynamische franchiseformule.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×