Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jongste franchisenemers Bagels & Beans openen vestiging in Bergen op Zoom

Vanaf woensdag 19 december 2018 kunnen inwoners van Bergen op Zoom voor hun bagels terecht bij de nieuwe Bagels & Beans vestiging in de Lombardenstraat. Naast alle gerechten die ze in de andere vestigingen ook serveren is hier ook een speciale bagel verkrijgbaar die nergens anders in Nederland te eten is.

Omdat Bergen op Zoom ‘De stad van de drie A’s, aardbeien, asperges en ansjovis is, krijgt de vestiging drie keer per jaar een bagel met een van deze ingrediënten als thema. Een hiervan, de bagel met tonijnsalade, ansjovis en kappertjes, is exclusief en dus nergens anders in Nederland verkrijgbaar.

De jongste Bagels & Beans franchisenemers

De vestiging zal gerund worden door Koen van Bijsterveldt (21) en Yanouk Bouter (22). Zij zijn de twee jongste Bagels & Beans ondernemers ooit. “Ja, dat is wel bijzonder. Maar het voelt niet als iets vreemds. We hebben allebei een echt horecahart en dit is onze droom. We zijn heel ambitieus en zitten vol passie. Dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. Daar zijn we best trots op”, aldus Bijsterveldt en Bouter.

De locatie

“Ons pand ligt aan een kruispunt in een wandelgebied. Een prachtig hoekpand met grote ramen. Wanneer mensen van de supermarkt naar de Grote Markt lopen, komen ze langs ons. Het is een doorlooproute, dus dat is erg gunstig. Het pand is 180 vierkante meter groot. Het interieur wordt ingericht volgens de stijl van Bagels & Beans”, aldus Bouter. “We willen het terras aan de overkant van de straat plaatsen, tegenover het terras van een andere zaak”, aldus Bijsterveldt.

×