Joost Labadie nieuwe franchisenemer Subway

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Subway Amsterdam Akerpoort

Onlangs opende Subway 2 nieuwe vestigingen. Joost Labadie, voorheen werkzaam bij Kentucky Fried Chicken als operations en franchisemanager, opende zijn vestiging in het koopcentrum Akerpoort Amsterdam. De tweede nieuwe vestiging, gerund door Marjolein Brinkman, bevindt zich in het winkelcentrum In De Bogaard in Rijswijk. Brinkman opent hiermee haar tweede Subway-vestiging.

Joost Labadie is geen onbekende in de horeca- en quickservicebranche. In de afgelopen 11 jaar was hij werkzaam in verschillende leidinggevende posities binnen andere wereldwijd toonaangevende quickserviceketens. In zijn laatste functie is hij in aanraking gekomen met ondernemen en franchise. Hierdoor werd zijn wens om als zelfstandig franchiseondernemer aan de slag te gaan versterkt.

Voor Labadie is de vestiging in Akerpoort Amsterdam de perfecte locatie: “Akerpoort heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een goed lopend, modern retailcentrum. Voor ons als Subway restaurant is dit de perfecte locatie om klanten te ontvangen en om in de toekomst uit te breiden met een bezorgservice. Mooie bijkomstigheid op deze plek in Amsterdam is dat er volop gelegenheid is om gratis te parkeren. En natuurlijk verzorgen wij dan ook catering voor particulieren en voor de winkels hier in het koopcentrum.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise