Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jos van Kempen nieuwe Director Franchising & Development McDonald’s

Jos van Kempen is per 1 maart jl. benoemd tot Director Franchising & Development. Hij treedt toe tot de directie van McDonald’s Nederland. Binnen dit aandachtsgebied is hij verantwoordelijk voor de franchisingrelaties en de vestigingsstrategie in Nederland. Deze functie bevat het verkennen van locaties, bouwen en verbouwen van restaurants. Ook de begeleiding van business ontwikkeling en besluitvorming voor franchisenemers hoort hier bij.

Met bijna 36 jaar ervaring kent Van Kempen een lange loopbaan bij McDonald’s. In 1985 is hij gestart als management trainee in Arnhem waar hij doorgroeide tot Supervisor. In 1993 heeft hij de overstap gemaakt naar McDonald’s Nederland waar hij als Openingsmanager startte. Na meerdere posities binnen Operations en Franchising vervuld te hebben, kreeg hij al snel leidinggevende posities toebedeeld. Zijn laatste rol was Head of Business Development & Construction. In 2015 kreeg Van Kempen de President’s Award uitgereikt, een interne, internationale McDonald’s award voor de best presterende medewerker van de franchiseformule.

Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland, over Van Kempen: “Ik ben blij dat Jos ook deze nieuwe uitdaging weer aangaat. Hij is een prachtig voorbeeld van hoe je jezelf kunt ontwikkelen binnen McDonald’s. Met zijn jarenlange ervaring en staat van dienst is hij een geweldige sparringpartner voor het gehele directieteam en onze betrokken franchisenemers. Met Jos hebben we de ideale persoon gevonden om samen met onze franchisenemers invulling te geven aan de strategische keuzes die we gezamenlijk maken.”

Jos van Kempen: “Ik ben blij met de kans en het vertrouwen dat ik van mijn collega-directieleden én onze franchisenemers krijg. Ik kijk ernaar uit om samen met onze toegewijde franchisenemers en leveranciers verder te bouwen aan een future proof McDonald’s in Nederland. Juist in deze tijd waarin we als marktleider het goede voorbeeld willen geven op het gebied van duurzaam bouwen, ben ik trots hier een nog grotere bijdrage aan te mogen leveren.”

×