Jouw eigen Budget Broodjes vestiging in Haarlem?

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Momenteel heeft Budget Broodjes zeven vestigingen in Nederland. Voor de bestaande vestigingen in Haarlem zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste franchisenemers! Ondernemers die aan de slag willen gaan en het lokale bedrijfsleven en particulieren blij willen maken met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes.

Haarlem is Holland, zoals Holland is bedoeld. De gezellige smalle straatjes met oude panden uit de Gouden Eeuw geven deze stad zijn eigen unieke karakter. De stad staat bekend om haar hoogwaardig culturele aanbod, gezellige restaurants en leuke winkels. Daarnaast heeft Haarlem grote bedrijfsterreinen, waar de vestiging van Budget Broodjes Haarlem gelokaliseerd is. De ideale plek om jouw eigen Budget Broodjes vestiging te runnen!

Budget Broodjes blinkt uit in het aanbieden van kwalitatief hoge en lekkere broodjes op de zakelijke markt, voor een betaalbare prijs. Budget Broodje heeft service hoog in het vaandel staan. Zo is de formule erg flexibel in haar bezorgtijden. Hierdoor wordt het de klant nog makkelijker gemaakt om van een heerlijke lunch te genieten. Goede kwaliteit, voor een lage prijs: dat is waar Budget Broodjes voor staat.

Sta jij te springen om je brood te verdienen in je eigen Budget Broodjes vestiging in Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.