JuicyDetails opent vestiging in Amstelveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

JuicyDetails
Sapjes- en healthketen JuicyDetails opent een nieuwe winkel in het Stadshart van Amstelveen. Na Schiphol en Rotterdam is dit de derde outlet van het van oorsprong Nijmeegse concept.

JuicyDetails had oorspronkelijk enkele stand-alone winkels in verschillende steden, waaronder Nijmegen en Rotterdam. De laatste jaren is het concept bezig aan een herpositionering, waarbij met name naar in-store locaties wordt gezocht.

JuicyDetails stelt in een persbericht: “De juicebars van JuicyDetails bieden een gezond en trendy alternatief voor fast food. In een inspirerende omgeving kun je genieten van smoothies en healthshots van de mooiste vruchten combinaties, die niet alleen goed zijn voor je lijf maar ook voor je stemming. Zo kun je op een lekkere manier je dagelijkse dosis anti-oxidanten, vitamines en mineralen bijtanken.”

“Bij JuicyDetails krijg je op de lekkerste en meest natuurlijke manier je dagelijkse dosis groenten en fruit binnen. Het geeft je fysiek en mentaal wat je nodig hebt. Je voelt je er goed bij, je weerstand wordt verhoogd.”

Populair is onder meer de mineralen- en vitaminenboost wheatgrass, sap van gemalen gras. JuicyDetails verkoopt alleen producten zonder toegevoegde suikers, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 20 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise