Jumbo city opent deuren in Den Bosch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op woensdag 13 december opent Jumbo de deuren van haar nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel om 16.00 uur, aan de Visstraat 54 in Den Bosch. Bezoekers en inwoners van de Bossche binnenstad kunnen vanaf woensdag terecht voor hun dagelijkse boodschappen in de nieuwe gemakswinkel.

Klanten kunnen in de ochtend terecht voor een vers ontbijt. In de middag voor verschillende lunchproducten en ’s avonds staan er verschillende avondmaaltijden centraal.

“We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in het hart van Den Bosch”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo. “Zo kunnen we hier inspelen op de wensen van klanten in de binnenstad om de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook vers bereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Hierdoor zijn we steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website