Jumbo en La Place mogelijk samen in V&D-pand

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

jumbo winkel

Het Groningse winkelpand van V&D wordt mogelijk opgesplitst en ingevuld door franchiseformule Jumbo en La Place. Het Dagblad van het Noorden meldt dat daar eind vorige week over gesproken is in het diepste geheim op initiatief van pandeigenaar IEF Capital. Verschillende betrokken partijen kwamen op dat moment bij elkaar om gezamenlijk tot een oplossing te komen voor het leegstaande warenhuis.

De pandeigenaar wil Jumbo een ingang geven aan de aan de kant van de Oude Ebbingestraat, voor de combinatie met zusterformule La Place. Er komt bovendien ruimte voor een tweede winkel. Die krijgt een entree aan de kant van de Grote Markt.

Volgens het Dagblad van het Noorden is de combinatie van Jumbo en La Place niet ondenkbaar. Franchiseformule Jumbo heeft – met de foodmarkten in bijvoorbeeld Amsterdam en Breda – al supermarkten met daarin restaurants. De retailer in Groningen zoekt in en rond de binnenstad om daarmee beter te kunnen inspelen op de zondagopenstelling.

Ondanks dat de gesprekspartners, waaronder wethouders Joost van Keulen, absolute geheimhouding hadden afgesproken, was ‘de pandeigenaar toch redelijk concreet geweest’, aldus het Dagblad van het Noorden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website