Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jumbo Foodmarkt geopend in Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn is 16 mei jl. de grootste supermarkt van de regio Utrecht geopend. Op de opening van de vierde Jumbo Foodmarkt kwamen honderden mensen op af om deze nieuwe vestiging te ontdekken. In deze Jumbo Foodmarkt is er keuze uit 20.000 producten die vers bereid worden door chef-koks en versspecialisten in de wereldkeukens van La Place. Ter plekke worden Mexicaanse streetfood en Aziatische hippe poké bowls bereid en er zijn verse kokosnoten te krijgen.

Feestelijke opening

Filiaalmanager Arjan van der Maast van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is heel blij dat hij samen met zijn team van start kan: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”

Zeer divers en ruim aanbod

De grootste groente- en fruitafdeling van het land is nu ook aan de Leidsche Rijn te vinden met een aanbod van een grote diversiteit aan verse seizoens- en streekproducten. Verder is er een La Place bakkerij, zijn er vers gebrande noten te vinden en 128 verschillende wijnen. Daarmee heeft Jumbo Foodmarkt aan het Brusselplein een zeer divers en ruim aanbod.

Wensen van de klant

Colette Cloosterman van Jumbo Supermarkten laat weten: “We spelen vanuit Jumbo continu in op de wensen van klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. In deze concept-store komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten én het bereiden van verse maaltijden in onze La Place keukens. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is echt een feestje. We kijken er dan ook naar uit om iedereen in de regio Utrecht te inspireren met het beste van Jumbo en La Place.”

×