Jumbo gaat voor 30 Belgische winkels in 2019

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jumbo heeft het doel om in 2019 dertig vestigingen te hebben in België. Zo zouden verschillende vastgoedmakelaars al grondig op zoek zijn naar geschikte locaties voor de Nederlandse formule en heeft Jumbo inmiddels zijn eerste locatie al gevonden in het Belgisch-Limburgse Bree.

De vestiging van de Nederlandse formule komt in een nieuw retailpark in het Belgisch-Limburgse Bree. Dit is bevestigd door verschillende bronnen uit de vastgoedwereld aan vakblad RetailDetail. Het is nog niet bekend wanneer de winkel opent, het winkelcentrum moet nog werden gebouwd. Volgens de bronnen krijgt de nieuwe Jumbo vestiging een oppervlakte van bijna 2000 vierkante meter.

Ton van Veen, financieel directeur liet afgelopen maand aan de Belgische zakenkrant De Tijd weten dat het betreden van de Belgische markt een van de opties is in het meerjarenplan van Jumbo.

Met een hoofdvestiging in het Brabantse Veghel en een groot distributiecentrum in Breda, vlak aan de Belgische grens lijkt België uiterst geschikt voor Jumbo.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website