Jumbo lanceert nieuw innovatieplatform

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Supermarktketen Jumbo lanceert een nieuw platform voor concept- en productontwikkeling, Jumbo Innovatie Lab. In het Innovatie Lab worden samen met leveranciers nieuwe producten ontwikkeld. Het nieuwe platform is een opvolging van het Jumbo Huismerk Lab dat twee jaar terug werd geïntroduceerd. Hier werden de beste inzendingen opgenomen.

Leveranciers van de supermarktformule kunnen één of meerdere productideeën insturen en de status van het idee online volgen. Jumbo specialisten beoordelen de ingestuurde innovaties en maakt daaruit een selectie. De geselecteerde ideeën mogen leveranciers voorleggen aan een expertpanel. Als het panel positief reageert, gaan de assortimentsmanager en de leverancier aan de slag om het product in de schappen te leggen.

De eerste editie is maandag jl. gestart en heeft als thema: Innovatie op vers. De franchiseformule zoekt innovatieve producten die verrassend zijn. “ Ook geeft het ons handvatten om maximaal in te spelen op de steeds sneller veranderende klantbehoefte”, stelt directeur commercie Ed van de Weerd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website