Jumbo-ondernemers enthousiast over thuisbezorgservice

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

jumbo winkel

Eind deze maand hoopt franchiseformule Jumbo in gesprek te gaan met individuele ondernemers over het thuisbezorgen van de boodschappen. Zij worden namelijk verantwoordelijk hiervoor. Dit meldt Distrifood.

Volgens de raad van bestuur zijn de ondernemers zeer enthousiast om online bestelde boodschappen thuis te gaan bezorgen. Het is nog niet duidelijk hoeveel bezorgkosten Jumbo hiervoor gaat vragen. “Wij zijn niet uniek in het vragen van geld voor orderpicken en bezorgkosten”, zegt de supermarktketen.  “Alleen dan heb je een duurzaam economisch model.”

In november jl. ging Jumbo al van start met een proef met thuisbezorging in Utrecht. Toen werd zes euro aan bezorgkosten berekend. Klanten kregen één euro korting bij een bestelling boven de zeventig euro. Naar eigen zeggen ligt het onlineaandeel nog net onder de één procent. Jumbo verwacht dat dit jaar te verhogen naar één of twee procent.

Supermarktketen Albert Heijn berekent tussen de 3,95 en 12,95 bezorgkosten. Albert Heijn heeft inmiddels drie kleine distributiecentra opgezet speciaal voor de webwinkel.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • AH

    Wat een kut artikel.3 kleine distributiecentra opgezet door AH.
    Informeer je eens goed.Jumbo heeft nog helemaal nada niks!!!..alleen veel bla bla bla.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website