Jumbo opent eerste stationswinkel in Eindhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op woensdagochtend 15 november opent Jumbo Supermarkten om 07.00 haar eerste stationswinkel, in Eindhoven. Reizigers en bezoekers van de Eindhovense binnenstad kunnen aan de centrumkant gemakkelijk en snel bij Jumbo City terecht voor verschillende broodjes en tussendoortjes.

“Wij willen onze klanten op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende oplossing bieden. Ook in de binnenstad en daar horen natuurlijk stations bij”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo Supermarkten. “We zijn dan ook erg trots om de eerste Jumbo City stationswinkel te openen op het station in Eindhoven. Met ons unieke verse aanbod aan producten, op basis van unieke en eigen recepturen, kunnen we inspelen op de wensen van reizigers en bezoekers van de binnenstad. Hiermee maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Jumbo speelt met de nieuwe stationswinkel Jumbo City in op de reizigers, doorgaans klanten met weinig tijd. Doordeweeks is Jumbo City geopend van 06.30 tot 23.00 uur en in het weekend van 07.30 tot 23.00 uur.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website