Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jumbo opent thuisbezorglocatie in Heerhugowaard

08 december 2020
Jumbo is op 7 december jl. een nieuwe thuisbezorglocatie gestart, die online bestelde boodschappen zal gaan bezorgen. Het is de zesde hub van de franchiseformule. De nieuwe hub is gevestigd aan de Celciusstraat in Heerhugowaard.

Inwoners van Noord-Holland kregen eerder boodschappen geleverd van andere vestigingen. Door de grote groei van het online bestellen van boodschappen, liepen deze vestigingen tegen de grenzen van hun bezorgcapaciteit. Door de opening van de nieuwe vestiging kunnen meer klanten bediend worden. Ook worden er meer bezorgmomenten toegevoegd.

Toename online bestellingen

Het aantal online bestellingen bij supermarktketens groeit. Om de bestellingen snel te laten bezorgen, opent Jumbo op veel plekken in Nederland kleine distributiecentra. Met een centrale thuisbezorglocatie zal de capaciteit beter benut worden en hiermee kunnen boodschappen sneller geleverd worden.

Bezorgcapaciteit

Jumbo heeft al hubs in Amsterdam, Den Bosch, Middelburg, Utrecht en Breda. Begin volgend jaar opent Jumbo ook een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk, dat ook als hub zal werken. In de toekomst zal Jumbo blijven uitbreiden in Nederland om hiermee zijn bezorgcapaciteit verder te verbreden.

Over Jumbo supermarkten

Jumbo is een supermarktketen die actief is in Nederland en België. Jumbo telt ruim 675 vestigingen. Jumbo is ook begonnen met een nieuw concept: Jumbo City, waarin elementen van Jumbo, Foodmarkt en La Place worden gecombineerd. Jumbo is een leidende omnichannel retailer in Nederland geworden door verschillende overnames de afgelopen jaren.

×