Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jumbo start masterclass voor ondernemers

26 oktober 2020
Deze maand start Jumbo Supermarkten de eerste editie van de nieuwe en exclusieve Masterclass Ondernemend Leiderschap van Jumbo Academy, in samenwerking met EFMI Business School en Managementadviesbureau Korn Ferry. De masterclass is mede door de Ondernemersvereniging van de formule tot stand gekomen en versterkt ondernemers in hun ontwikkeling. 

Ondernemend leiderschap

De masterclass is bestemd voor alle Jumbo ondernemers die hun kennis en leiderschapscompetenties nog verder willen ontwikkelen om op topniveau te blijven opereren. Niek Leussink, de nieuwe voorzitter van de ondernemersvereniging licht toe: ‘De Jumbo formule staat als een huis, maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen. Het programma biedt ondernemers de inspiratie, kennis en praktische handvatten om nog succesvoller te worden in het snel veranderende Nederlandse supermarktlandschap.’ Ook Alrik Boonstra, directeur HR is verheugd over de nieuwe opleiding: ”We supporten als Jumbo graag onze ondernemers die een belangrijke schakel vormen in onze serviceformule. Goed leiderschap is cruciaal in het neerzetten van een excellente winkel waarin een team zeer gemotiveerde Jumboriaan werkt. Dát is voelbaar voor onze klanten.”

Aandachtsgebieden

Het uitgangspunt tijdens het 7-daagse programma van de masterclass in Kasteel Groenewoud in Baarn is het versterken van leiderschap om mee te kunnen bewegen met de veranderingen die inherent zijn aan het food- en retaillandschap. Tegen die achtergrond worden de ondernemers geïnspireerd met thema’s als nieuwe businessmodellen, formule en veranderende concurrentiepositie. Bovendien zijn ook directieleden van Jumbo betrokken bij de inhoud en uitvoering van het programma, waardoor de marktontwikkelingen worden gecombineerd met de visie en ontwikkelingen binnen de franchiseformule.

Bijzondere samenwerking

De masterclass wordt verzorgd door EFMI Business School en managementadviesbureau Korn Ferry. EFMI richt zich op onderzoek en opleidingen in de foodsector en Korn Ferry adviseert Jumbo al jarenlang op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling, organisatie-inrichting en verandervraagstukken. Samen met Jumbo Academy zijn zij gekomen tot een exclusieve masterclass die volledig aansluit op de uitdagingen in de markt.

×