Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jumbo wijzigt winkelorganisatie

13 april 2021
Vandaag heeft Jumbo zijn nieuwe winkelorganisatie bekendgemaakt. Door middel van deze organisatiewijziging is het mogelijk om beter in te slaan op de klantbehoeften. Ze zullen hier mee starten in de herfst. De medewerkers hebben een beeld gekregen van de beoogde planning. Jumbo heeft hen ingelicht over wat de veranderingen binnen het bedrijf betekenen.

De invulling van verschillende taken zal veranderen. Hierbij zet Jumbo sterk in op het ontwikkelen van talent. Jumbo wil baanverlies voorkomen. Wel is het zo dat personeel dat met een voltijd dienstverband voorrang krijgt bij het zoeken naar een nieuwe baan binnen het bedrijf.

Doen waar de medewerkers goed in zijn

Jumbo zegt in te willen spelen op de tevredenheid van de consument. Daarom werkt Jumbo al ruim twee jaar aan een nieuwe winkelorganisatie. Jumbo richt de gewijzigde winkelorganisatie in op een manier zodat iedere medewerker de klantbehoeften nog beter kan overstemmen. Het doel hierachter is dat ze de werknemers werk laten doen dat ook bij hen past. Zo kunnen zij met passie en trots het ‘Jumbo DNA’ voelen en uitdragen. Ook kunnen ze de specialistische vakkennis en de zeven zekerheden goed uitvoeren.

×