Kaldi franchisenemers van het jaar 2016 bekend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kaldi Franchisenemer van het Jaar 2016

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van franchiseformule Kaldi zijn de ‘Franchisenemers van het jaar 2016’ verkozen. De Kaldi vestiging in Apeldoorn en de Kaldi Mobiel Utrecht, mogen zich komend jaar de beste noemen. De prijzen werden uitgereikt door algemeen directeur en franchisegever Hans Tietema.

Gert-Jan en Daphne Schilder van Kaldi Apeldoorn waren vereerd met de uitverkiezing. In de categorie winkels werden zij verkozen tot de beste Kaldi vestiging van Nederland. De reden van hun uitverkiezing was dat ze zich vol overgave inzetten voor het ondernemerschap en ze er alles aan doen om de klant met een glimlach de winkel te zien verlaten.

Conrad Blankestijn van Kaldi Mobiel Utrecht won de prestigieuze titel van ‘Franchisenemer van het jaar 2016’ in de categorie mobiel. De reden van zijn uitverkiezing was dat hij met zijn Piaggio een visitekaartje is voor Kaldi: hij werkt correct, is gepassioneerd in zijn werk en draait zijn hand niet om voor het perfecte kopje koffie op evenementen, beurzen, bruiloften en festivals.

De franchiseformule is ter uitbreiding op zoek naar nieuwe franchisenemers. Wilt u meer weten over deze franchiseformule? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Wie weet bent u de volgende ‘Franchisenemer van het Jaar’.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website