Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi Gouda, Spijkenisse en Den Bosch winnen Horeca Prijzen 2022

09 februari 2023

Kaldi behoort bij één van de meest populaire koffiebedrijven in Nederland en dit hebben zij bewezen: Drie vestigingen van Kaldi hebben De Horeca Prijzen 2022 gewonnen als beste koffie in hun woonplaats.

Beste service en koffie

Het winnen van De Horeca Prijzen is een enorme prestatie en het zijn de meest prestigieuze prijzen om te winnen in de branche. De vestiging van Kaldi in Gouda, Spijkenisse en Den Bosch werden geprezen voor hun uitstekende service aan klanten en kwaliteit van de koffie. Dit betekent dat ze de beste service en koffie aanbieden van alle koffiebedrijven in hun woonplaats.

In de horecabranche is koffie een belangrijk onderdeel. Het winnen van De Horeca Prijzen betekent dat Kaldi de voorkeur krijgt van haar klanten in hun woonplaats met betrekking tot koffie en bijbehorende service. Kaldi heeft ervaren barista’s aan het roer, hierdoor kunnen klanten kennis en expertise ervaren om hun eigen koffiesmaken te ontdekken.

De hoogste standaarden

In de koffiebranche heeft Kaldi een rijke en lange geschiedenis, al sinds het jaar 2000 is Kaldi actief op de Nederlandse koffie en thee markt. Altijd heeft Kaldi de hoogste standaarden gehandhaafd voor de kwaliteit van hun service en producten. Kaldi heeft een uitgebreid assortiment met koffie van over de hele wereld, zo is er voor iedereen een lekkere koffie verkrijgbaar. Van een zwarte koffie tot unieke specialty koffies voor de échte kenners.

Het winnen van De Horeca Prijzen 2022 bevestigt nogmaals Kaldi’s toewijding aan uitmuntendheid en het leveren van de beste koffie ervaring aan hun klanten. Kaldi is zeer trots op deze prestatie en zal zich blijven inzetten voor het verbeteren van hun service en producten.

Franchisen bij Kaldi

Kaldi franchise is voor verschillende regio’s nog op zoek naar enthousiaste kandidaten met een passie voor koffie en thee. Je kunt vanuit een eigen winkel of vanuit de mobiele koffiebar mensen voorzien van een heerlijke kop koffie of thee op locatie. Wil je meer weten over franchisen bij Kaldi? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Kaldi koffie en thee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kaldi koffie en thee

×