Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi Heemstede franchisenemer van het jaar 2020

Kaldi Heemstede is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2020’! Met deze award wordt waardering uitgesproken voor de inzet van de Kaldi ondernemers Peter & Sonja Houssart. Zij doorbraken als eerste Kaldi de jaarlijkse omzetgrens van € 500.000.

In het jaar 2020 waarin Kaldi haar 20-jarig jubileum vierde werd ook Kaldi geconfronteerd met Covid-19. Hierdoor moesten alle activiteiten worden aangepast. Kaldi viel als koffie & thee speciaalzaak onder essentiële winkels en mochten alle vestigingen open houden.

Franchisenemer van het jaar

“Alle ondernemers hebben zoveel inzet, passie en creativiteit getoond dat we het jaar 2020 toch goed hebben kunnen afsluiten. Als Kaldi zijn we trots op onze ondernemers. Als extra waardering benoemen we ieder jaar een ondernemer die zich heeft onderscheiden tot Kaldi franchisenemer van het jaar”, aldus een woordvoerder van Kaldi.

9 februari jl., vond online de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor de Kaldi franchisenemers plaats. Door middel van een filmpje werd de ‘Franchisenemer van het jaar 2020’ bekend gemaakt met Peter & Sonja. Houssart als gelukkige winnaars.

“Kaldi Heemstede bestaat dit jaar 10 jaar en met tomeloze inzet en bovenal aandacht voor hun klanten hebben Peter & Sonja een florerende zaak neergezet. Over 2020 verbraken zij zelfs als eerste vestiging de magische mijlpaal van een jaaromzet van boven de € 500.000. Dik verdiend dus deze onderscheiding. Peter en Sonja waren zeer blij en verrast met deze onderscheiding. Peter heeft tijdens de bijeenkomst zijn dank uitgesproken aan de organisatie, zijn gezin, klanten en mede-collega’s. Hij sloot zijn toespraak af met de zin ‘One for all, all for one’ waarmee hij doeltreffend de kracht van Kaldi omschrijft”, aldus Hans Tietema, oprichter van Kaldi.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kaldi koffie en thee![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×