Kaldi Koffie & Thee opent 33e vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Rianne van Kaldi Koffie & Thee
Kaldi Koffie & Thee begroet binnenkort de 33e vestiging in de Benelux. Kaldi, inmiddels een gevestigde naam op het gebied van koffie en thee heeft een landelijke dekking, maar blijft groeien. De nieuwste aanwinst van Kaldi wordt verwelkomd in de Willem II straat 68 te Tilburg. De opening staat gepland voor 2 juli.

Rianne Burgers, die als franchisenemer de leiding in Tilburg op zich neemt, is verheugd onderdeel uit te gaan maken van het bedrijf. “Via www.denationalefranchisegids.nl heb ik informatie aangevraagd bij Kaldi en vervolgens is het snel gegaan. In Tilburg zitten we echt te wachten op Kaldi. Er is regelmatig vraag naar de producten, zowel van de consument als van bedrijven en horeca. Ik ben blij dat ik namens Kaldi in Tilburg de klanten mag bedienen. Dat gegeven samen met de  onderscheidende formule van Kaldi betekent een welkome aanvulling voor het winkelaanbod in de Willem II straat. ”

Het aantal winkels van Kaldi blijft gestaag groeien. “Maar”, benadrukt directeur Hans Tietema: “de kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel. Als we een nieuwe winkel openen, dan is het een welkome aanvulling voor het product, maar ook voor onze gedachtegang. En dat is het inluiden van een nieuwe koffie- en theecultuur. ”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 29 juni 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise