Kaldi Koffie & Thee opent in Oldenzaal

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kaldi koffie & thee
Kaldi Koffie & Thee opent vandaag, 22 juni 2010, in Oldenzaal. Kaldi, inmiddels een gevestigde naam op het gebied van koffie en thee heeft een landelijke dekking, maar blijft groeien. De nieuwste aanwinst van Kaldi wordt verwelkomd in de Steenstraat 20.

Marcel Gantevoort, die als franchisenemer de leiding in Oldenzaal op zich neemt, is verheugd onderdeel uit te gaan maken van het bedrijf. “In Oldenzaal zitten we echt te wachten op Kaldi. Er is regelmatig vraag naar de producten, zowel van de consument als van bedrijven en horeca. Ik ben blij dat ik namens Kaldi in Oldenzaal de klanten mag bedienen.” Dat gegeven samen met een onderscheidende franchiseformule moet leiden tot een welkome aanvulling op het winkelaanbod in de Steenstraat.

Het aantal winkels van Kaldi blijft groeien. “Maar”, benadrukt directeur Hans Tietema: “de kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel. Als we een nieuwe winkel openen, dan is het een welkome aanvulling voor het product, maar ook voor onze gedachtegang.” En dat is het inluiden van een nieuwe koffie- en theecultuur.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 22 juni 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise