Kaldi koffie & thee vestigt zich ook in Assen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kaldi koffie & thee | Assen

De producten van Kaldi koffie & thee zijn vanaf 1 oktober ook verkrijgbaar in Assen. Daar opent de koffie & thee formule al weer haar 34e vestiging. Kaldi, een gevestigde naam op het gebied van koffie en thee heeft inmiddels een landelijke dekking, maar blijft groeien.

Voor Mark Janssen in Assen is het dubbel feest, want naast de opening van de winkel viert Kaldi dit jaar het 10-jarig bestaan. Klanten kunnen daarom dubbel profiteren van diverse aanbiedingen. Janssen, die als franchisenemer de leiding in Assen op zich neemt, is verheugd onderdeel uit te gaan maken van de franchiseformule. “Voor mij is het een droom die uitkomt: een eigen winkel met goede producten. Ik vind het geweldig dat ik namens Kaldi in Assen de klanten mag bedienen.”

Directeur Hans Tietema is blij dat Kaldi zich ook in Assen heeft gevestigd. Hoewel het aantal winkels blijft groeien, staat de kwaliteit hoog in het vaandel. “Als we een nieuwe winkel openen, dan is het een welkome aanvulling voor het product, maar ook voor onze gedachtegang. En dat is het inluiden van een nieuwe koffie- en theecultuur.”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 5 oktober 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise