Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi maakt franchisenemers van het jaar bekend

Zondag 27 januari 2019 j.l. hield Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor al haar franchisenemers. Hier werden de ‘Franchisenemers van het jaar 2018’ bekend gemaakt. Kaldi Gouda en Kaldi Mobiel Heerhugowaard zijn uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2018’. Deze titel wordt gegeven wanneer een franchisenemer uitblinkt en gewaardeerd wordt voor het harde werken en zijn of haar enthousiasme.

Kaldi Gouda

De franchisenemer van de Kaldi vestiging in Gouda, Bob Houkes, won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018. Houkes is al 12 jaar werkzaam bij de formule. Hij is sterk in de verkoop van alle producten die Kaldi biedt. Niet alleen in de verkoop van koffie, maar ook qua thee, zetsystemen, accessoires en zoetwaren. “Bij Kaldi hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn. Vaak leiden discussies tot een verbetering. Als je maar samen het doel hebt de formule tot een succes te maken. Ik heb er waardering voor hoe Bob zich altijd professioneel heeft opgesteld”, aldus Hans Tietema, eigenaar Kaldi.

Kaldi Mobiel Heerhugowaard

Franchisenemer van Kaldi Mobiel Heerhugowaard, Robert Blom, won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018 in de categorie mobiel. Naast zijn onderneming bij Kaldi heeft Blom ook een ijssalon genaamd Senza, hierdoor heeft hij de mogelijkheid een breder aanbod te bieden. Zoals de Kaldi Mobiel collega’s van Blom is hij niet alleen in de regio Heerhugowaard beschikbaar, maar ook voor opdrachten in heel Nederland. “Door altijd secuur en met veel plezier en enthousiasme te werken is Robert met recht een visitekaartje voor Kaldi te noemen”, aldus Tietema.

×